Wellness club Sensa v Ljubljani – 20. 12. 2011

V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom smo v torek, 20. decembra 2011 razvajale naša telesa in duše v Wellness Clubu SENSA, NAŠE ČLANICE Andreje Medvedič. Uf, kako zelo dobro je bilo! Nepopisno, skoraj neverjetno, naravnost fantastično. Preživele smo imeniten večer, ki se je iz nedolžne prezentacije  njihove nove  ponudbe neg z medicinsko kozmetiko PRIORI  AHA kislinami in ENDOSPHERES terapijo za regeneracijo obraza in telesa prelevil v pravi SPA PARTY, ki se je zavlekel krepko čez polnoč v jacuziju, polnem Famoznih žensk in s šampanjčki. Tudi bela snežinka naše Zdenke Kahne ni manjkala... Glede na to, da je premiera nadpovprečno uspela, smo razmišljale, da to občasno še ponovimo.

Andreja je povedala:  »Še posebej slovimo po najboljših orientalskih masažah, kjer bi izpostavila hilot 80 minutno filipinsko masažo z bananinimi listi, ki jo nudimo kot posebnost samo pri nas. Med kozmetičnimi storitvami pa lahko izbirate med negami prestižne francoske kozmetiče hiše Carita in medicinske kozmetike Priori z AHA kislinami. Po novem letu pa se bo pridružila še naravna linija Priori CoffeBerry iz svežih kavnih jagod, ki so najmočnejši antioksidant. Več o tem nam je predstavila Anita iz Prioria.

Med visoko tehnološko inovativne tretmaje pa se uvršča novost na tržišču Endospherna terapija, ki na sto procentno neinvaziven način regenerira tkivo tako na obrazu, kot tudi na telesu. Izvaja se lahko celo na prsih, hrbtu in rokah. Vse si lahko ogledate na spodnjih fotografijah naše Doroteje.

Pomlajevanje izvajamo tudi z laserjem Elos tehnologije, s katerim tudi trajno odstranjujemo  dlake.

Ponudbo imamo tako kompleksno, da lahko za vsako kožo, starost in težavo najdemo rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Sodelujemo tudi z dermatologi in plastičnimi kirurgi.

Za vas smo ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta - od Tajske do Havajev.

V Sensu so vam na voljo še turška, finska, bio savna in infra savna, razkošen hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plaza in vip rezidenca, kjer izvajamo tretmaje za pare, ki želijo še več ekskluzivnosti in še več intimnosti.

Več o naši ponudbi pa si lahko ogledate na spletni srani, kjer objavljamo tudi razne ugodnosti: http://www.sense-club.com/

Zahvaljujem se tudi vsem vam, ki ste danes izkoristile izjemen 30% božični popust pri nakupu darilnih bonov in si kupile pakete terapij zase in za svoje najdražje.«

Tudi me se zahvaljujemo Andreji za ta čudoviti popust, s katerim bomo še naprej razvajale sebe in svoje najdražje.

Dve srečnici – Ivana Davidović in Marinka Zatler sta na tomboli zadeli nočitev v Austria trend hotelu in tako se bosta še dodatno razvajali. Srečnici!

Vsaka udeleženka pa je prejela tudi darilni bon za brezplačni preizkus obeh terapiij in pa testerje naše prestižne francoske kozmetične  znamke Carita, ki je naš zaščitni znak, saj jo v Sloveniji srečate le v Sense Wellness clubu in Kempinskem v Portorožu.

Kaj naj še sploh dodam? Pri Andreji smo res preživele izjemen prednovoletni FAM večer. Za skomine so na voljo spodnje fotografije.

FOTOGALERIJA - WELLNESS CLUB SENSA - foto: Doroteja Omahen

Silvia Lippai