031 335 220 [email protected]

Navdihujoče, poučno, barvito, nasmejano in zelo sproščeno. Tako lahko opišemo naše februarsko srečanje v Marchéju.

Da bo Marché odličen gostitelj, smo že vedele in pričakovale. Vendar so nas ponovno presenetili. Pozitivno seveda. V restavraciji Lom 1 nas je pričakal izvrstno pripravljen ambient, poln barv in domačnosti. Ja, počutile smo se kot na domači tržnici. Prav tako, kot svojo zgodbo opisuje Marché.

Po uvodnem pozdravu predsednice Darinke Pavlič Kamien, sta nam dobrodošlico izrekla in Marché predstavila direktor Aleksander Sinkovič in vodja prodaje Barbare Bele.

V Sloveniji Marché lahko obiščemo na 17 lokacijah na avtocestah. Še posebej ponosni so na v letošnjem letu prenovljene lokacije Barje 1 in 2 in Ravbarkomanda 2. V svojih restavracijah nas razvajajo z domačo in sveže pripravljeno hrano iz lokalnih sestavin, dober glas pa se širi tudi o slastnih in vsakodnevno sveže pripravljenih sladicah. Ali ste vedeli, da je višnjev zavitek njihova najbolje prodajana sladica v letu 2023?

Nina Grilc je mama, pevka, vplivnica, ženska z neizmerno voljo in energijo. Kljub svoji mladosti se je Nina soočila s tragično izgubo moža, svetovno znanega deskarja na snegu  Marka Grilca. S svojimi tremi otroki vsak dan ohranjajo spomin na moža in očeta. Zgodba o pogumu, moči in neizmerni energiji je marsikateri od nas orosila oči.

Skozi zgodbo skrivnostnega nakupa, bolj znanega kot Mistery Shopping, nas je popeljala ustanoviteljica in direktorica Natalia Ugren. Z živo, skorajda gledališko zabavno predstavitvijo nam je zaupala, da je kozarec vode uvod do dobrega nakupa. Povedala nam je, kako pomembno je iskati zvezde med zaposlenimi. In, da z nasmehi pri delu s strankami ni za skopariti.

Natalio smo tudi me tako očarale in prepričale, da je že postala naša članica.

Naša Tina Hočevar nas je popeljala v svet številk. Z izračuni našega števila iz datuma rojstva smo spoznavale naše osebnosti, osebnosti naših najdražjih, poslovnih partnerjev. Morda je katera izvedela, da v sebi nosi potencial, ki še ni izražen?

Ema Pogačar iz Conditusa nas je tudi tokrat razvajala s sladkimi dobrotami in poskrbela, da bomo prav vse, ki smo bile na srečanju, v deževnih dneh ostale suhe.

Izjemna pogostitev, prijateljski in tudi poslovni pogovori ter dobra volja so nas pripeljali so zaključka našega srečanja. Poslovile smo se z lepimi pričakovanji po naslednjem druženju. In z zavedanjem, da smo čisto zares vsakič močnejše.

📸 Foto utrinki

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Zapisala: Tanja Mejak