031 335 220 [email protected]

Aprilsko srečanje nas je popeljalo tja, kjer se na vsakem koraku čuti šest desetletij vztrajnosti, razvoja in predanosti. Kogast Grosuplje je eden tistih slovenskih podjetniških biserov, kjer domača strokovnost najde svojo pot tudi v najzahtevnejše profesionalne kuhinje po svetu.

Na vodenem ogledu proizvodnje smo začutile pripadnost in strast, zaradi česar vsaka naprava odraža razumevanje potreb končnega uporabnika.

V podjetju, ki ga zaznamuje močna družinska tradicija, smo začutile uigranost ekipe, pripadnost vrednotam in usmerjenost v trajnost, v rokah
ženske vodstvene energije, ki jo s spoštovanjem, mirno močjo in jasno vizijo poosebljata  gostiteljici Katarina in Jera.

Damijana Čulk, vodja prodajne skupine HYLA, nas je s predavanjem “Koliko prahu je preveč?” spomnila, kako zelo kakovost zraka vpliva na naše zdravje in učinkovitost.
 HYLA, prav tako slovenski proizvod, ni le sesalnik, temveč sistem, ki čisti prostor in s tem tudi nas.

Desetletni kitarist Val z Grosuplja nam je z izjemnim nastopom pokazal kdaj se začne graditi glasbena kariera.

Iskrena hvala vsem, ki ste ta dan naredile poseben.
 In hvala Kogastu – ker dokazujete, da so odlični sistemi vedno povezani z odličnimi ljudmi.

 

Foto utrinki                                                                                                                                              Zapisala: Tanja Mejak Bordon