031 335 220 [email protected]

Zadnje čase nam vreme ni ravno naklonjeno. Kadar koli imamo srečanje oz. dogodek FAM, sneži. Tudi tokrat se nam vreme ni izneverilo. Snežilo je.

Kljub snegu, smo v Plazo prispele polne optimizma, čeprav v ne prav velikem številu. Naša članica Zdenka Dovč, lastnica in direktorica parfumerije Plaza nas je sprejela vsa nasmejana in prešerne volje.

Zdenka je povedala: »Smo parfumerija, ki prodaja najboljše in najkvalitetnejše blagovne znamke parfumov, krem in dekorativne kozmetike, ki so prisotne na našem tržišču: La praire, Dior, Guerlain, Bulgari, Chanel, Elizabeth Arden, Sensai (Kanebo), Kenzo, Juvena, Matis, Shisheido, Ren, Juvena, Clarins, Lancaster itd… Vsaka posamezna blagovna hiša je v Parfumeriji Plaza predstavljena individualno.

Naše vodilo v parfumeriji je dobra ponudba, celostna oskrba stranke, dobro počutje in zadovoljstvo ter radost strank ob nakupu njihovih izdelkov, zato je naš slogan … polepšamo tudi sanje.

Velik poudarek dajemo na izobraževanju kadra in medsebojnih odnosih.

Želim, da parfumerija Plaza postane najboljša parfumerija v Sloveniji, prepoznavna po prijaznosti, dobrih strokovnih nasvetih, najboljši izbiri kakovostnih izdelkov za lepoto in nego telesa.«

Guerlainova »trenerka« Judita Žilavec nam je predstavila blagovno znamko Guerlain in v nadaljevanju na FAM-manekenkah pokazala praktični del – ličenje.

Pri nakupih sta nam pomagali, svetovalka Barbara Sejdič in promotorka Matisa Veronika Keder.

Za neuradni – sproščujoči sladki in tekoči del pa je poskrbel kar Zdenkin mož Miran. Temu se reče družinska tehnična podpora.

Bilo nam je lepo.

📸 Foto utrinki

Pripravila: Silvia Lippai