031 335 220 [email protected]

Dobrodošlico je v imenu Društva poslovnih žensk – FAM, izrekla predsednica društva, Andreja Ilgo, ki je povedala nekaj o delovanju društvu, nato pa o predvidenem dogodku.

Namen srečanja – dogodka je bil predstaviti novo knjigo naše članice Nade Mulej:

RDEČA NITA ALI SAM SVOJ COACH V ČASU SPREMEMB.

Nada Mulej je direktorica podjetja Sledi d.o.o., predavateljica, trenerka in coach NLP (nevrolingvističnega programiranja) in limbični coach™. Svoje dolgoletno učenje in osebne izkušnje o medosebnem sporazumevanju, učenju, čutenju in osebnostni rasti deli s treningom, coachingom in pisanjem. Zanimajo jo tudi odnosi v organizacijah in timih ter upravljanje s spremembami v njih.

RDEČA NIT je knjiga za vse, ki se zavedate, da je upravljanje z osebno energijo, energijo organizacij in naravnih virov veščina prihodnosti.

Je povabilo, da se iz oči v oči srečate s seboj, da bi lahko iskreno in velikodušno srečevali in navdihovali druge.

Je vitaminski koktejl, ki vam daje moč, da hodite po svoji poti in se spomnite svojih pristnih, pozabljenih in skritih virov moči in sposobnosti.

Spomni vas, kako ohraniti hladno glavo in toplo srce v času sprememb ter zasebno in poslovno delovati v skladu s svojimi vrednotami.

Skozi niz preprostih razlag, vaj in osebnih izkušenj vas vodi od sprejemajoče povezave s seboj k iskrenemu stiku z drugimi.

Knjiga je navdih za vašo osebnostno rast, hkrati pa ponuja orodja vsem, ki delate z ljudmi kot vodje, trenerji, svetovalci ali coachi.

Odkrivate svojo rdečo nit in ko se povežete z njo, delujete z integriteto, s strastjo in z navdušenjem in postanete neustavljivi kot posameznik ali v timu.

Skozi življenje znate hoditi po črti ali frfotati kot metulj, kajti:

Modrec je najbolj podoben sebi.

Andreja je predstavila še druga dva nastopajoča in sicer:

odlično Evo Škofič Maurer, igralko, klovneso, avtorico iskreno neotesane komedije Moja nit je rdeča, ki je nastajala v istem obdobju kot knjiga naše Nade Mulej, ne da bi vedeli druga za drugo. Predstava je niz notranjih podob (vsake) ženske, ki jih prikaže na humoren način. Eva Škofič Maurer ni le diplomirana klovnesa, temveč tudi režiserka, piše pravljice, zadnje čase pa ustvarja tudi za odrasle. Predvsem jo javnost pozna po tem, da je v slovenske bolnišnice pripeljala rdeče noske – klovne zdravnike.

Dogajanje je spremljal na kitari Tomaž Ban, kantavtor in kitarist. Nada pravi: »Tomaža poznam že nekaj let, a ko so se najine poti poslovno spet srečale, mi je dal v poslušanje dva CD-ja, z avtorskimi skladbami, sem ugotovila, da se ujemajo s temami v moji knjigi. Tako delujejo nevidne povezave med ljudmi – verjamem, da v tem primeru med ljudmi, ki zares delamo s srcem in z navdušenjem.«

Srečanje je bilo zanimivo z vidika predstavitve knjige, solze smeha pa nam je izvabila Eva Škofič Maurer, ki resnično ve, kako privabiti nasmeh na vsaka usta. Dogajanje se je zavleklo pozno v noč – predvsem zaradi druženja vseh nas, ki smo bile polne pozitivne energije. In tudi čokoladne dobrote s šampanjcem so malo pripomogla k temu.

Pripravila: Silvia Lippai