031 335 220 [email protected]

V zraku je bilo čutiti veselje in vznemirjenost, da se nam je uspelo pred iztekom leta še enkrat srečati!

Pri naši FAMozni Jerneji v Vivo D125 se članice počutimo že kot doma. Izjemno prijetno vzdušje, znani obrazi in veselo pričakovanje. Manjkal je samo še sneg…

Srečanje je tokrat otvorila mlada čelistka, Sara Čano, ena od varovank Zavoda Gallus, ki je v teh dneh nastopila tudi na Odru Gallusovih izbranih. Sicer pa je prejemnica najvišjih nagrad na številnih mednarodnih tekmovanjih, dobila je “Škerjančevo nagrado” in bila izbrana kot “Mladi up” zavarovalnice Triglav.

V preteklost in prihodnost nas je svojim nagovorom popeljala naša draga Andreja Ilgo.

Kljub temu da Jerneja rada reče, da zanjo govorijo njihove kulinarične zgodbe, je članice navdušila tudi s pripovedjo o minulih in prihajajočih projektih.

Da ne bomo čakale na novoletne zaobljube in da nehamo z izgovori, zakaj ni časa in volje, nam je Ivana Kamnikar iz Optimum studia predstavila novost – vadbo s pomočjo elektro mišičnega sistema. Že samo 20 minut vadbe lahko zaradi elektro stimulacije nadomesti veliko daljše vadbe – z enakim učinkom seveda!

Poskrbela pa je tudi za recept za super zdrav čokoladni kolač. 

Poleg Davida, ki je del Vivo ekipe, je bil na dogodku še en moški, »Gallusov« Tomaž Bole. Prvič smo se povezale z njegovim zavodom, zagotovo pa ni bilo zadnjič! V naši družbi se je prav »domače« počutil.

 

Vesele smo bile, da se je povabilu odzvala tudi predsednica združenja Sila IWCL, Lali S. Ilič. Morda pa nas v naslednjem letu čakajo SILA FAMozni projekti? 😉

Ema Pogačar iz Conditusa nas je tudi tokrat razvajala s svojimi slastnimi kremšnitami in šamrolami.

 

Imeli smo še nekaj presenečenj, npr. Vroče stole, kjer so se skrivale zanimive nagrade – od coachinga Katje Majer, do fotoavanture in čokoladnega paketa Mama Paula.

 

 

Z žrebanjem pa smo izmenjale tudi darila in se tako še dodatno razveselile.

Vse prehitro je tekel čas, ampak se veselimo, da se kmalu spet srečamo!

📸 Foto utrinki Majde Resman

📸 Foto utrinki Marije Trenz

Zapisala: Nataša Čampelj