031 335 220 [email protected]

Najprej smo imele razgovor z županom MOL Ljubljane g. Zoranom Jankovičem, ki ga je vodila ga. Andreja Ilgo. G. Janković je bil kot vedno naš gostitelj in njegovo podajanje njemu najlepšega mesta v Evropi – Ljubljane, je bilo res veličastno, polno pozitivizma in neprecenljive energije. O »njegovi« Zeleni prestolnici Evrope 2016 bi verjetno lahko govoril ure in ure. Osredotočil se je na pridobljeno priznanje in zakaj ga je Ljubljana dobila in povedal tudi, kakšni so nadaljnji načrti preobrazbe glavnega mesta Slovenije in njegove okolice.

Uradni del srečanja je nadaljevala naša mag. Lea Benedejčič s predavanjem na temo Prestruktuiranje podjetja. To je izvedla na primeru njihovega podjetja MIMOVRSTE, kjer je uspešna direktorica. Odkar je pred leti prevzela firmo, jo je prestruktuirala, povečala njen prihodek in za svoje delo prejela številna priznanja. Ravno na prikazanem primeru so članice lahko spoznale, koliko dela in logističnih sposobnosti je potrebno ob takem »podvigu«, ne da bi »klienti/kupci« sploh vedeli, da se znotraj firme dogajajo tako velike spremembe. Seveda je Lea poudarila, da ji brez tako dobre ekipe, kot jo ima v MIMOVRSTE, ne bi uspelo.

Po Leinem predavanju smo uspešno izvedle letno skupščina društva FAM in se ob odlični hrani Vivo Cateringa in prav tako odličnimi vini Vina Montis – Eko Laura iz Montinjana še dolgo veselo družile.

📸 Foto utrinki

Povzela: Silvia Lippai