031 335 220 [email protected]

 

Po koronskem zatišju smo letošnjo redno skupščino ponovno izpeljale tako, kot smo si vse želele. Srečale smo se v prostorih Mestne občine Ljubljana. Zaradi službene zadržanosti župana gospoda Zorana Jankovića, nas je pozdravil in nagovoril podžupan, gospod Dejan Crnek. Predstavil nam je tekoče projekte in uspehe občine v minulem letu. Zanimivo je bilo, da je izpostavil, da je bila epidemija za občino tudi priložnost, da so določene projekte zaradi manjše obremenjenosti transporta končali hitreje, kot bi jih sicer.

 

Tema dneva tokratnega srečanja je bila »Trenutki resnice v sodobnem trženju«. Gostile smo odlično predavateljico in strokovnjakinjo za strateški marketing,  dr. Amadeo Dobovišek, direktorico svetovalnega podjetja Publi Una d.o.o., nagrajenko GZS za najboljše svetovalne projekte in finalistko za najboljšo poslovno knjigo:  Učinkovita implementacija tržnih strategij. Zelo nazorno nam je predstavila prednosti in pasti sodobnega marketinga. Zagotovo si bomo vse zapomnile rdeč in moder ocean, v katerem se lahko znajdemo prodajalci.

Po zanimivem prvem delu smo nadaljevale s skupščino, kjer nas je čakalo veliko pomembnih zadev, ki jih je bilo potrebno sprejeti: poročilo o delu in finančnih zaključkih leta 2021, planu dela za leto 2022, nov temeljni akt društva, spremembo zastopnice in volitve novih organov za obdobje 2022 do 2024.

 

Letošnja skupščina je bila zagotovo posebna. Tudi za društvo je leto 2022 volilno leto. Izvoljene so bili nove sestave organov: častno razsodišče, nadzorni odbor, programski svet in nova predsednica društva. Za predsednico društva je bila imenovana Darinka Pavlič Kamien, ki bo društvo vodila naslednji dve leti. Na skupščini pa je bila imenovana tudi nova zastopnica, Tanja Mejak.

 

Od dolgoletnega predsedovanja društvu se je poslovila Andreja Ilgo, ki ostaja v društvu kot častna članica. Članice so Andreji izrazile iskreno zahvalo za trud in delo, ki ga je vsa leta vlagala v delovanje in razvoj društva. Njena srčnost, predanost in zagnanost nas bodo spremljale tudi v prihodnje.

 

 

Od nas se je poslovila tudi dosedanja zastopnica, Nataša Čampelj. Nataši se zahvaljujemo za njeno delo, prešernost in aktivnost v času njenega delovanja v društvu. Zagotovo jo bomo pogrešale in želimo si, da se nam še kdaj pridruži.

Po zaključku skupščine smo se podružile ob slastnih dobrotah, ki jih je tudi tokrat pripravil Vivo. Njihove pogostitve so vedno prava paša za oči in eksplozija okusov za brbončice. Jerneja in Tea in celotna ekipa Vivo, globok poklon in iskrena hvala za to, da je bila naša skupščina tudi z vašo pomočjo takšna, kot se za letno srečanje poslovnih žensk spodobi.

 

 

Pred nami so novi izzivi in nove poti. Verjamemo, da jim bomo s složnostjo in razumevanjem kos.

📸 Foto utrinki Majde Resman

Pripravili: Tanja Mejak in Nataša Čampelj