031 335 220 [email protected]

Zbralo se nas je čez 70, kar pomeni, da vse članice veliko dajo na preventivno zdravljenje.

Po pozdravnem nagovoru podpredsednice društva Andreje Ilgo, nas je direktorica Life Centra, Ana Krznar  popeljala skozi dogajanje, ki je sledilo.

Najprej se je predstavila firma Biovera (www.biovera.si)  s svojimi bio prehranbenimi izdelki in kozmetiko, ki je tudi pripravila bio pogostitev.

V nadaljevanju smo imele 15-minutno sproščanje z odličnim terapevtom Jožem Krznarjem. Sledili so primeri »pacientov« s svojimi izkušnjami, nato pa sta nam Ana in Jože krznar predstavila  kliniko.

Life Center je Energijska klinika, ki deluje že 25 let na področju dolgoročnega naravnega zdravja s poudarkom na preventivi. Poskrbi za čustveno stabilnost, trajne in harmonične partnerske, poslovne ter družinske odnose. Njihovo poslanstvo je, da dosežejo vitalnost v takšni meri, da se pokaže vaš unikaten potencial, saj nikoli ni prepozno za nadgradnjo vašega življenjskega uspeha.

Vabimo vas z mislijo:

Life Center Energijska klinika označuje neformalno in sproščeno vzdušje, ki vam omogoča, da se popolnoma sprostite, pozabite na vse in okrepite vašo vitalnost. Hkrati dobite novo znanje in razumevanje, kako čimbolj izkoristiti in usmeriti vašo življenjsko energijo. Rezultat se kaže v zelo pozitivnih spremembah na vseh področjih vašega življenja, da se pokaže vaš unikaten potencial. Velike spremembe niso posledica besed, ampak energije za besedami, saj te besede nosijo neverjetno globok pomen in vpliv. Na ta način so mnogi doživeli korenito ozdravitev in spremembe v življenju. Vendar te velike spremembe ne morejo biti le posledica teh besed. Vsakdo pozna pozitivne fraze kot na primer: ne skrbi, bodi srečen, vendar ljudje še vedno skrbijo in so še vedno nesrečni. V Energijski kliniki je posameznik priveden do neposrednega doživetja pomena za besedami in mnogo število zgodb o uspehu dokazuje moč in učinkovitost te tehnologije.

Lepota te tehnologije je njena preprostost, njen dobrodejni učinek pa je dosegljiv vsakomur, ki se je pripravljen odpreti in sprejemati moč sveže energije in je lačen novega znanja za naravno, zdravo in mladostno življenje. Vsaka bolezen, problem in čustveno nezadovoljstvo ima korenino. Naše poslanstvo je, da korenino ne le porežemo, temveč jo tudi izkoreninimo. Tako se čustvene motnje in bolezni razpršijo na samem izvoru. Ta tehnologija je rezultat dolgoletnih in širokih mednarodnih izkušenj, ki združuje znanja, tako vzhodne, kot tudi zahodne kulture. Jezik je preprost, vendar vas naj to ne preslepi, kajti to je le sredstvo, ki prenaša svežo energijo.

Skušajte »Kje izgubljate energijo in kako preprečiti adrenalno izgorelost« razumeti na drugačen način, kot ste bili navajeni poslušati predavanja doslej. Odložite svoje dvome in pustite svojemu umu in mislim, da pustijo svoj prijem. Čutite dogajanje izza besed in se odprite neomejenim možnostim, ki se vam ponujajo. Dajte si dovoljenje, da jih sprejmete.

Na njihovih predavanjih boste tudi izvedeei, na kakšen način preverjajo vitalnost notranjih organov in kako ugotovijo, kje izgubljate največ energije. To je dober način, da lahko učinkovito preprečimo potencialno adrenalno izgorelost ali druge neprijetne telesne in čustvene simptome, ki so posledica stresa.

Vsaka od nas si zasluži individualno obravnavo, da se vam poponoma posvetijo in na ta način najbolj učinkovito začutimo vrednost teh storitev. V ta namen smo se registrirale na prvi brezplačni posvet, to je bilo  njihovo darilo članicam.

Kot vedno, je sledilo družabno srečanje ob bio pogostitvi, več vrst naravnih in posebno skrbno pripravljenih čajev in sadju. Vse za zdravo življenje in sprostitev.

Povzela: Silvia Lippai

📸 Foto utrinki