031 335 220 [email protected]

Datum za naše majsko srečanje ni bil izbran po naključju. Na Dan mladosti smo se članice srečale v Celju, kjer nam je del svojega dragocenega časa namenil lastnik Estetske klinike Fabjan dr. Matic Fabjan s svojo ekipo sodelavk in sodelavcev.

Estetika Fabjan deluje že skoraj 30 let in je največja klinika na področju estetske kirurgije pri nas. Delujejo na sedmih lokacijah po vsej Sloveniji. Matic Fabjan nas je popeljal skozi razvoj in rast klinike, na kratko opisal njeno delovanje, ki vključuje zobozdravstvo, dermatološke posege, plastično kirurgijo, estetsko medicino, ginekologijo. Pomembno je, da smo pridobile osnovne informacije o posegih, tveganjih, prednostih, zaradi česar se lahko odgovorneje odločamo za morebitne posege.

Kot posebno gostjo dneva pa smo gostile Jolando Čeplak. Mnoge med nami se spomnimo njenih uspehov na evropskem dvoranskem prvenstvu na Dunaju leta 2002, kjer je s časom 1:55.82 postavila svetovni dvoranski rekord, ki velja še danes, ter postala evropska dvoranska prvakinja v njeni disciplini 800 m. Nov odmeven nastop pa je Jolanda dosegla na poletnih olimpijskih igrah leta 2004 v Atenah, ko je v finalu teka na 800 m po fotofinišu zasedla tretje mesto in osvojila bronasto olimpijsko medaljo.

Jolanda nam je opisala občutke in čustva, ki so jo prevevali ob teh dveh največjih uspehih v njeni karieri. Tek ji še vedno predstavlja sprostitev in jo spremlja tudi v njeni poslovni karieri.

Dan mladosti smo si vzele za »naš dan«.

📸 Foto utrinki Majde Resman

Pripravila: Tanja Mejak