031 335 220 [email protected]

Na posebno povabilo direktorja Lisce, gospoda Luke Južna, smo se ponovno odpeljale v Sevnico. Tokrat se nam je pridružilo tudi nekaj članic združenja SILA.

Podjetje Lisca je največji slovenski proizvajalec perila in kopalk. Njegovi začetki segajo tja v leto 1955. Odgovorno lastništvo in nenehno vlaganje v razvoj sta Lisco popeljala v sam svetovni vrh in globalno prepoznavne blagovne znamke.

Tokrat nas je doletela čast prisostvovati otvoritvi njihove nove prodajalne v Sevnici, ki je največja Liscina prodajalna perila in kopalk v Sloveniji in hkrati edina prodajalna s celotno Liscino ponudbo.

In, tako kot je posebna prodajalna, je bila posebna tudi otvoritev. Vsebinsko razkošen in izjemno topel dogodek, kot ga lahko doživiš samo v teh krajih.

V otvoritvenem nagovoru je gospod Luka Južna, poudaril, da je Lisca na poti uresničitve strategije, ki je bila postavljena pred 5 leti. Prepričan je, da je svet majhen in Slovenija velika. In da je Slovenija majhna in Sevnica velika. Lisca je očitno v pravih rokah.

Po energičnem nastopu Nuše Derende in pravi mali modni reviji, smo dame zaposlile prijazne prodajalke in se predale izbiri med bogato ponudbo odlično založene  prodajalne.

Tokratni obisk Sevnice smo zaključile s prijetnim druženjem ob okusni večerji in na najlepši možni način sklenile dan, poln vtisov, stkanih novih vezeh in prijateljstev.  Izjemna doživetja tega dne je najlepše povzela  predsednica združenja SILA Lali S. Ilic, rekoč: » To je bilo čudovito druženje Silno Famoznih žensk«.

                                                                                                                                                                                                                                             Pripravila: Tanja Mejak