031 335 220 [email protected]

Mesec marec je tradicionalno namenjen letni skupščini društva. Tudi tokrat smo se zbrale v prostorih Mestne občine Ljubljana, kjer nas je pozdravil župan Zoran Janković, ki v tej vlogi skrbi za razvoj mesta že od leta 2006. Predstavil nam je tekoče projekte in dosežke občine v zadnjem obdobju in ob tem dodal, da je vsak njegov mandat lažji, saj ima ob sebi izvrstno in utečeno ekipo.

Na redni letna skupščini društvi smo potrdile poročila o delu in poslovanju društva za preteklo leto, načrt dela in poslovanja za leto 2023 in sprejele še nekaj ostalih sklepov, ki so v pristojnosti skupščine.

»Izgorelost, to se meni ne more zgoditi« je bila osrednja tema dneva, ki sta jo predstavili dipl. del. ter., dipl. psihoter. Tanja Breznik in univ. dipl. ekon. Andreja Terčelj. Tako kompleksno kot sedaj živimo, življenje še nikoli ni bilo, zato je pomembno, da počitku damo enak pomen kot delu. Kaj hitro se lahko znajdemo na robu izgorelosti, po kateri je okrevanje težko in dolgotrajno. Ker je izgorelost tema, ki zadeva in zanima vse nas, je v letošnjem načrtu, da tej temi posvetimo primeren čas in pozornost.

Druženje in neformalni pogovori so pomemben del povezovanja članic. Če je ob tem na mizi še izvrstna izbira kulinaričnih dobrot Vivo Catering ter odličnih blejskih kremšnit, s katerimi nas vsakič znova navduši Ema Pogačar iz Conditusa, je krog zadovoljstva lahko hitro sklenjen.

Pot v letu 2023 smo smelo začrtale. Želimo si rasti, želimo si novih znanj, želimo širiti posel in imeti podjetnicam prijazno okolje. S sodelovanjem, spoštovanjem in složnostjo bodo cilji lažje dosegljivi.

📸 Foto utrinki

 

Pripravila: Tanja Mejak