031 335 220 [email protected]

Vzdušje je bilo že pri vhodu nabito s pozitivno energijo. Peninca ter ostale dobrote in me. Kaj še hočemo več?

Samo srečanje je bilo »delovno« obarvano za vse nas, ki bi dobile nepredvidene poslovne ali prijateljske goste ali pa celo že najavljene in kako jih lahko z malo domišljije postrežemo, animiramo in se imamo prijetno ob  pogovoru pri mizi. Nežna glasba je popestrila dogajanje.

Nataša Prelog je predstavila naše tokratne gostitelje Vivo Cateringa naše članice Jerneje Kamnikar, ki je naredil / pripravil vse, da smo se imele več kot lepo. Tokrat je bil FAM finančni sogostitelj, ker je bila zadeva zrežirana zelo na hitro. Važno pa je le to, da je uspela.

Na samem začetku je Petra (PC Bolero)  predstavila prvaka v  hip-hopu Plesnega centra Bolero. Naj povem, da bo PC Bolero organiziral tudi plesni tečaji za nas članice. Janja Pušl je prišla z zamudo, saj je imela pred tem TV obveznosti, ki pritičejo FAM-ozni prvi dami plesnega kluba Bolero.

G3 Spirits je poskrbel, da smo se naučile mešati vrhunske gine z različnimi toniki, zelišči in jagodičevjem. Vrhunsko! Za vse, ki vas ni bilo, bomo vajo ponovili na redni skupščini v marcu 2020.

Za vina pa je poskrbel P&F Jeruzalem-Ormož – vina Kleti Puklavec.

Kaj več ni smiselno pisati, ker boste iz fotografij videle, kako lepo nam je bilo.

Povzela: Silvia Lippai

Fotografije: Marija Trenz