031 335 220 [email protected]

  Dan žena smo FAM-ovke obeležile in praznovale na sijajen način. Naša draga članica, Janja Pušl nam je praznovanje pripravila v imenitnem ambientu Plesne šole Bolero, ki slovi po številnih uspehih njihovih profesionalnih plesalcev na svetovni ravni.

Janja Pušl je s svojo veliko ljubeznijo do plesa v vsaki od nas prebudila iskrice veselja. Ples resnično osrečuje.

Druženje je bilo nabito z energijo, ritmi in plesnimi koraki. Pod Janjinim vodstvom smo osvojile osnovne plesne korake bachate in country plesa, ki smo jih zaokrožile v prav spodobne koreografije, četudi začetniške.

Janja je z ekipo pripravila visoko profesionalno predstavitev, ki je vključevala zgodovino  delovanja šole, prelomnice, nagrade in priznanja. Pri tem se ji je pridružil tudi poslovni partner, nekdanji soprog in plesni partner Zoran Kljun, s katerim zgledno in uspešno vodita plesno šolo Bolero že 35 let.

Med številnimi dosežki se lahko pohvalita tudi z uspehi hčerke Nike Kljun, ki je od staršev podedovala ljubezen do plesa in se izpopolnjevala v jazzu, baletu, tapu, hip hopu, uličnem jazzu, disku, električnem boogieju, standardnih in latinsko-ameriških plesih. Kot nacionalna in evropska prvakinja je pri 17 letih s svojim nastopom v hip hop solo kategoriji postala svetovna prvakinja kot solistka v kategoriji žensk v organizaciji IDO.

Ob tem smo bile deležne tudi izjemne predstavitve različnih plesnih zvrsti, ki jih na šoli poučujejo, in spoznale, kako z izjemnim talentom in trdim delom osvajajo najvišja mesta na tekmovanjih. Plesna šola Bolero je ponosna na več kot 550 nazivov državnih prvakov, 111 nazivov svetovnih prvakov, 80 nazivov vice svetovnih prvakov in 70 bronastih medalj. To je impresiven seznam dosežkov, ki priča o vrhunski kakovosti in predanosti, ki ju šola prenaša na svoje učence.

Naše druženje smo nadgradile s pogostitvijo in sproščenim pogovorom. Iskrene čestitke Plesni šoli Bolero, Janji Pušl in njeni ekipi ter še na mnoge tekmovalne in poslovne uspehe.

Vse, ki ste ljubiteljice plesa, pa vabljene na plesne tečaje ali plesne večere s partnerji,  organiziran pa imajo tudi program za ženske.

📸 Foto utrinki                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Zapisala: Tanja Mejak