031 335 220 [email protected]

Za danes popoldne so napovedovali dež, vendar v osrednji Sloveniji in na zahodnem delu naše dežele. Me smo zato šle na vzhodni del, ker nismo želele biti mokre. V Rogaški nas je pričakalo sonce in kar visoke temperature za ta aprilski čas. Po odlični penini Afrodita in še toplih rogljičkih smo bile pripravljene za sprejemanje novih znanj s področja vrhunske kozmetike in izvedeti, kaj je za nas najbolj primerno.

Pozdravni nagovor sta imela sedanji direktor g. Iztok Zorin in njegova mama Danica Zorin Mijošek, naša članica, prokuristka firme in ustanoviteljica kozmetične hiše Afrodita.

Strokovno predstavitev je prevzela ga. Judita Železnik, ki je povedala:

»Kozmetika Afrodita je vodilna slovenska hiša lepote s sedežem v Rogaški Slatini. Pod vodstvom Danice Zorin Mijošek že 45 let kreira kozmetične zapovedi in inovativne trende v negi kože. Z visoko vrednostjo naravnih, koži prijaznih in izjemno učinkovitih sestavin ponuja celovito nego kože obraza in telesa. Preko 600 različnih kozmetičnih izdelkov navdušuje kupce doma in v 20 državah po svetu. Premišljeno načrtovani izdelki v veliki večini brez parabenov, parafina in silikonov zadostijo tako normalnemu, kot tudi mešanemu, mastnemu ali suhemu tipu kože. Dejstvo, da ima koža v različnih starostnih obdobjih različne potrebe. Ker se proces staranja kože zaradi izgube vlage prične že po 25. letu starosti, je zato neprecenljiva pravilna uporaba kozmetičnih preparatov.

Osnovna nega obraza se prične z doslednim čiščenjem kože zjutraj in zvečer. Po čiščenju je priporočljivo toniziranje z vlažilnim ali regenerativnim tonikom, ki koži povrne njeno pH vrednost 5,5 ter vzpostavi njeno ravnovesje vlage. Afrodita priporoča dva odlična tonika: Clean up s hyaluronsko kislino ali Hydra tonik z aloe vero. Naj eden od njiju postane vaš vsakodnevni spremljevalec tudi čez dan, saj se z razpršilom lahko nanaša tudi čez make up. Za nadaljnjo nego izberemo kremni izdelek glede na potrebe in stanje kože. Po 25. letu uporabljamo predvsem hidratantne preparate kot s: vlažilni serumi in koncentrati, ki služijo kot samostojna nega ali kot podlaga drugim, hranljivejšim izdelkom. Po 30.letu izberemo preparate, ki imajo anti-age delovanje. Ekskluzivne anti-age linije po priporočilu Kozmetike Afrodita so:

Najnovejša linija, ki že navdušuje številne znane Slovenke pa prestavlja inovacijo na področju dermo-kozmetike. To je linija 3PEPTIDES za novo mladost kože;

Vsi Afroditini izdelki temeljijo na najnovejših znanstvenih dognanjih, zato so prave male anti-age mojstrovine. Na voljo so vam tudi v spletni trgovini, kjer jih kot dobite Z 20% POPUSTOM, ČE NAKUP OZNAČITE S KODO FAM.

link do: http://webshop.afroditacosmetics.com/index.php?route=product/category&path=60&bfilter=16-Linije[3%20PEPTIDES]

Po izčrpnem a koristnem podajanju ga. Judite, smo se podale v kulinarično okrepčilo, družabni klepet in predvsem v nakupe …. kar je za nas ženske pač najlepša sprostitev…

📸 Foto utrinki

Silvia Lippai