031 335 220 [email protected]

Zdravje je naše največje bogastvo oziroma vrednota, ki si zasluži posebno skrb in pozornost. Zato smo mu članice FAM namenile naše drugo letošnje srečanje. Pod okriljem Zavarovalnice Generali smo se družile v Ljubljani, v  Ambulanti zdravje.

Predsednica uprave Vanja Hrovat nam je v kratkem nagovoru predstavila globalno zavarovalniško Skupino Generali, ki že 190 let skrbi za varnost svojih strank po vsem svetu. Ob tem nas je spomnila tudi na naše zavarovalniške navade. Slovenci najprej zavarujemo svoje jeklene konjičke, nato ostalo premoženje in odgovornost, vezano na naše delo. Šele nato pomislimo, da bi lahko zavarovali tudi sebe. Morda bomo na to bolj pozorne po predstavitvi zavarovanja Specialisti z asistenco  s strani Damjane Blažek Suša, Maje Perkon in Mojce Jarc. To zavarovanje je sicer le eno v široki paleti osebnih in drugih zavarovanj, ki jih ponuja zavarovalnica Generali.

Z dermatologinjo Ano Slana smo se pogovarjale o pomenu rednega in skrbnega  spremljanja kožnih sprememb. S celovito dejavnostjo Ambulante Zdravje, smo se seznanile ob ogledu prostorov, skozi katere nas je pospremila vodja ambulante Katerina Rihter. Samoplačniške storitve, ki jih izvajajo vrhunski specialisti,  obsegajo preventivo, diagnostiko, ortopedijo, žilno kirurgijo, dermatologijo in pomlajevalne posege.

Večer nam je s nastopom popestril kantavtor Dominik Bagola Balladero in mu dodal vedno dobrodošlo kulturno noto. Ob tem je tri udeleženke razveselil z vstopnicami za skorajšnji koncert v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma, tri pa s CD ploščami.

Zdravo in poučno srečanje smo sklenile s prijetnim druženjem ob imenitni pogostitvi, ki so jo  pripravili v Marchéju.

📸 Foto utrinki

Zapisala: Tanja Mejak