031 335 220 [email protected]

FAM-ovke smo se ponovno zbrale v atraktivnih prostorih SIMPS’S, kjer sta nam ponudila gostoljubje lastnika podjetja, naša članica Slavica Savič in njen mož.
Prireditev je organizirala “odkačena Štajerka Mihaela Jeler.
Predstavila je inovativne tehnologije na področju preventive zdravja in preprečevanja staranja podjetja NuSkin, ki se v tem trenutku uvajajo na slovenski trg:

  • BIOFOTONSKI SKENER: o pomenu tega lahko preberete v priloženem prispevku zdravnika iz UKC MB. Vse dame so lahko brezplačno izmerile nivo antioksidantov v telesu.
  • GALVANIC: kar nekaj jih je romalo na domove naših FAM-ovk, ki bodo odslej lahko poskrbele za nego obraza, telesa, rok, dekolteja, lasišča… kar doma. Galvanic SPA je množično opisan tudi na spletu.

Po kratki predstavitvi je nastopilo presenečenje. Pridružila sta se nam 2 ta prava dečka. David (slika priložena), je poskrbel za nego obraza z Galvanicom prostovoljki Saši, ki je bila na koncu navdušena nad rezultatom.
Zelo znan pevec Sebastjan pa je poskrbel za rekreacijo naših članic z Zumbo (posnetek priložen).

Sledilo je druženje v VIP prostorih ob prigrizku in penini in merjenju našega “zdravstvenega stanja” s skenerjem.

Mihaela je tedensko v LJ in če ima katera željo preveriti svoje zdravje s skenerjem ali po nakupu lastnega Galvanica, naj se javi na [email protected] ali gsm: 031-773321.