Galerija

FAM  dogodek v parfumeriji Plaza v Intersparu Vič Ljubljana dne  26. 03. 2013

 

Zadnje čase nam vreme ni ravno naklonjeno. Kadar koli  imamo srečanje oz. dogodek FAM, sneži. Tudi tokrat se nam vreme ni  izneverilo. Snežilo je.

Kljub snegu, smo v Plazo prispele polne optimizma, čeprav v ne prav velikem številu. Naša članica  Zdenka Dovč, lastnica in direktorica parfumerije Plaza nas je sprejela vsa nasmejana in prešerne volje. 

Zdenka je povedala:  »Smo parfumerija, ki prodaja najboljše in najkvalitetnejše blagovne znamke parfumov, krem in dekorativne kozmetike, ki so prisotne na našem tržišču: La praire, Dior, Guerlain, Bulgari, Chanel, Elizabeth Arden, Sensai (Kanebo), Kenzo, Juvena, Matis, Shisheido, Ren, Juvena, Clarins, Lancaster itd… Vsaka posamezna blagovna hiša je v Parfumeriji Plaza predstavljena individualno.

Naše vodilo v parfumeriji je dobra ponudba, celostna oskrba stranke, dobro počutje in zadovoljstvo ter radost strank ob nakupu njihovih izdelkov, zato je  naš slogan … polepšamo tudi sanje.

Velik poudarek dajemo na izobraževanju kadra in medsebojnih odnosih.

Želim, da parfumerija Plaza postane najboljša parfumerija v Sloveniji, prepoznavna po prijaznosti, dobrih strokovnih nasvetih, najboljši izbiri kakovostnih izdelkov za lepoto in nego telesa.«

Guerlainova »trenerka«  Judita Žilavec nam je predstavila blagovno znamko Guerlain in v nadaljevanju  na FAM-manekenkah pokazala praktični del - ličenje.

Pri nakupih  sta nam pomagali, svetovalka Barbara Sejdič in promotorka  Matisa Veronika Keder.

Za neuradni – sproščujoči sladki in tekoči del pa je poskrbel kar Zdenkin  mož Miran. Temu se reče družinska tehnična podpora.

Bilo nam je lepo.

 

FOTOGALERIJA - parfumerija Plaza - foto: Doroteja Omahen

FOTOGALERIJA - parfumerija Plaza - foto: Marija Trenz

 

Pripravila: Silvia Lippai