031 335 220 [email protected]

ZA POGUMNE IN MOČNE ŽENSKE Z RDEČO PENTLJO NA PRSIH….se je glasil včerajšnji modni večer, ki ga je modna oblikovalka Maja Ferme v sodelovanju z Galerijo Emporium priredila prav na dan boja proti AIDSU.

V ta namen je Maja k sodelovanju povabila številne goste, ki so obogatili modno obarvan večer, med njimi tudi sočlanice društva poslovnih žensk Slovenije FAM, ki so se njenemu povabilu nemudoma odzvale. 7 najpogumnejših poslovnih dam se je na ta večer sprehodilo po pisti v oblačilih Maje Ferme izdelanih posebej zanje glede na njihove želje in življenski stil. Med njimi smo opazili eno naših najprodornejših ženskih pisateljic Azro Širovnik, podjetnico Majdo Pečnik iz podjetja Petal Pečnik, finančno direktorico Ferspeda Andrejo Petkovšek, Marjano Bravc direktorico Paloma pis, podjetnico Mihelco Jeler solastnico računalniškega podjetja Biromatik, prokuristko K 2 Trading Ksenijo Mirtič ter Ljubo Zupančič Čokert odvetnico in izvršno direktorico odvetniške pisarne Miro Senica in partnerji.

Gospe je po pisti pospremil Mister Manhunt International Slovenije 2011 Vedran Stepančič, ki je vsaki izmed dam podaril vrtnico z Majinim potiskom.

Poleg oblačil za poslovne dame iz društva FAM smo si ogledali še kolekcijo oblačil iz Majinega dosedanjega ustvarjanja, prav tako namenjeno poslovni ženski za različne priložnosti. Za torbice in čevlje so poskrbeli v Galeriji Emporium.

Skozi ves večer nas je spremljala odlična rnb in soul pevka Maja Založnik z naborom pesmi ženskih izvajalk Arethe Franklin, Alicie Keys in Joss Stone.

Po odru pa se je sprehodila tudi Miss Slovenije 2011 Lana Mahnić Jekoš v odrski kreaciji Maje Ferme s katero se je predstavljala na svetovnem izboru v Londonu.

Za konec se je poslovnim damam pridružila še oblikovalka Maja Ferme in direktorica Magistrata International Helena Draškovič, ki je vse goste in udeležence dogodka toplo pozdravila.

Glavne gostje večera so bile tokrat poslovne dame iz društva FAM, ki je združenje najuspešnejših managerk in poslovnih žensk v Sloveniji ter gospe iz društva SILA ki je združenje žensk iz 40 držav sveta, ki trenutno aktivno sodelujejo v socialnih, kulturnih in dobrodelnih aktivnostih.

Kratek film iz dogodka si lahko ogledate na:

in na: http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-vsakdanje-zenske-so-se-bolje-odrezale-od-manekenk.html

Več fotografij iz dogodka si lahko ogledate pod rubriko Aktualno na spletni strani: www.majaferme.com