Srečanje Društva FAM v Hotelu Aniq Palace v Ljubljani v sodelovanju z La Prairie

Megla, da komaj najdeš ulico, kaj šele  hišo. Tablica  hotela Antiq Palace je tako majhna, da moraš biti zelo pozoren, da jo vidiš. Boljša orientacija je hišna številka 10 na Gosposki ulici v Ljubljani. Ampak ko prestopiš prag, se ti odpre čarobni svet antične lepote. Razlage so odveč. Poglejte si vse slike, ki so na spodnjih povezavah. O samem hotelu Antiq Palace  nam je več povedala Katie Smirnina. Posamezne suite so velike cca po 100 m2, kar je pravo razkošje in take goste tudi sprejemajo v Antiqu. V hotelu je wellness, savne, lepotni masažni center in še in še …

O blagovni znamki La Prairie je spregovorila produktni vodja, gdč. Katja Šafer, ki je povedala:

»Laboratoriji La Prairie so ponosni na svojo zapuščino in bogato zgodovino, ki pripada visoko cenjeni kliniki v Montreux-u v Švici. Več kot pol stoletja je bila klinika pionir v celični in "anti-aging" terapiji, ki je svoje znanje ponujala številnim obiskovalcem iz širnega sveta. Leta 1978, po letih raziskav, znanstveniki klinike La Prairie naznanijo izjemno odkritje Cellular Skin Treatment sistema, ki nemudoma povzroči veliko revolucijo v znanosti negovalnih izdelkov.

Od leta 1982 laboratoriji La Prairie niso več del klinike La Prairie. To leto štejemo kot prelomnico v napredni negi, ki učinkovito popravlja poškodbe kože, kot posledice staranja in z izvrstnimi proizvodi ženskam pomaga nadzirati in zavirati proces staranja kože.

Laboratoriji La Prairie stremijo k popolnosti kože s pomočjo celičnih terapij, ki slonijo na edinstvenem La Prairie Cellular Complex-u. Vsebovan je izključno v La Prairie izdelkih, s svojo posebno sestavo hranljivih sestavin vrača zdrav videz, vitalnost in vsestransko pomlajen videz vaši koži.

La Prairie izdelki ohranjajo mladosten videz tudi tistih najbolj občutljivih kož. Vsak med nami se srečuje s pojavom prezgodnjega staranja, škodljivimi okoljskimi dejavniki in stresom sodobne družbe.

La Prairie je lepotna znamka, ki brezprimerno stremi k popolnosti, razkošju in znanosti v negi kože.

Lahko bi povedano strnili v nekaj točk, ki povedo vse o tej blagoni znamki:

• La Prairie je švicarska blagovna znamka z neprimerljivo predanostjo in zavezo odličnosti, razkošju in znanosti o negi kože.
  • La Prairie si od nekdaj prizadeva, da bi bile ženske z njeno pomočjo videti mlajše, tako dolgo kot je to sploh mogoče. Čim dlje.
  • La Prairie izpolnjuje zahteve in potrebe žensk, tudi najzahtevnejših uporabnic, ki vedno želijo preizkusiti najnovejše tehnologije in najnovejša spoznanja o negi in lepoti za prihodnost.
  • La Prairie-jevi proizvodi ponujajo najbolj razkošno in najbolj napredno »Premium« nego, kjer sta v popolni sinergiji združena tako privlačen dizajn kot izjemna učinkovitost in končni rezultati.

Po »uradnem« delu smo si ogledale hotel, del za nego telesa in si nazdravile v želji po novi popolnosti našega izgleda.

FOTOGALERIJA - Srečanje društva FAM v Hotelu Aniq Palace - foto: Doroteja Omahen

FOTOGALERIJA - Srečanje društva FAM v Hotelu Aniq Palace - foto: Marija Trenz